SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Performance zonnepanelen - SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Performance zonnepanelen

Met de SunPower Performance zonnepanelen kiest u voor meer vermogen en een duurzamere installatie waar u jarenlang van kan genieten. Deze zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van materialen en productie. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.

Geniet van 20% meer energie per oppervlak

Sunpower Performance zonnepanelen zijn panelen met shinglecellen die uiterst efficiënt zijn. U geniet bijvoorbeeld van 20% meer energie per oppervlak in vergelijking met traditionele PERC-panelen. Bovendien zijn alle zonnepanelen van deze serie bestand tegen extreme omgevingsfactoren. Ongeacht of u zonnepanelen op uw kantoor of woning wilt plaatsen, de SunPower Performance panelen zijn een uitstekende keuze.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Ontvang na verloop van tijd nog steeds hetzelfde rendement

De SunPower Performance zonnepanelen zijn betrouwbaarder, krachtiger, efficiënter en beschikken over een hoger rendement dan conventionele (standaard) zonnepanelen. Waar conventionele zonnepanelen na verloop van tijd hun efficiëntie verliezen als gevolg van scheurtjes en corrosie, ontvangt u met de Performance zonnepanelen nog steeds het volledige rendement.

20% meer energie dan met conventionele zonnepanelen

Deze unieke zonnepanelen zijn bestand tegen zeer extreme omstandigheden waardoor ze volop blijven presteren. Zo geniet u gedurende de eerste van 25 jaar van wel 20% meer energie dan u met conventionele zonnepanelen ontvangt. Het innovatieve design met shingle cellen leidt tot een sterk nieuw concept: de panelen zijn sterker en leveren betere resultaten:

 • De geleidende lijm die voor de luchtvaart is ontwikkeld, maakt de verbindingen tussen de cellen steviger, zodat ze bestand zijn tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen
 • Door redundante celverbindingen vermindert de impact van celbreuk op de energieopbrengst, doordat er flexibele paden ontstaan voor elektriciteitsdoorvoer
 • Dankzij onze unieke inkapselings methodes worden de cellen beschermd en neemt de degradatie door blootstelling aan omgevingsfactoren af
SunPower Performance zonnepanelen - Performance zonnepanelen hebben een elegant design

Performance zonnepanelen hebben een elegant design

SunPower Performance zonnepanelen zijn volledig zwart en hebben een elegant design. Ideaal voor installatie op schuine, zichtbare daken van woningen omdat de zonnepanelen harmonieus worden geïntegreerd in het dak en bijdragen aan een luxe uitstraling van uw woning. Daarnaast bieden de zonnepanelen een veel hogere kwaliteit en betrouwbaarheid dan conventionele panelen.

Voorzien van hypercellen die zorgen voor meer besparing

Deze zonnepanelen zijn voorzien van hypercellen. Deze cellen vormen de unieke en innovatieve ruggengraat van de Sunpower Performance zonnepanelen. Ook zorgen ze ervoor dat u meer vermogen ontvangt en meer bespaart gedurende de gehele levensloop van uw zonnepaneel installatie. Dankzij materiaalkennis zijn deze hypercellen beter bestand tegen mechanische belasting dan standaard mono PERC met contacten aan de voorkant.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Performance zonnepanelen voor het scherpste tarief

SolarPro Nederland hanteert de scherpste tarieven voor SunPower Performance zonnepanelen in de regio Drechtsteden. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit zonnepanelen op uw dak kunt hebben voor een scherpe prijs. Als officieel SunPower Elite partner zijn wij dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van dit gerenomeerde merk. Wij voorzien uw woning van een uitstekend werkende zonnepaneel-installatie met garantie van 25 jaar.

Parallel geschakelde zonnepaneel-installatie voor de hoogste opbrengst

SolarPro Nederland levert de hoogste kwaliteitsmaterialen. Dit betekent dat de complete zonnepaneel-installatie parallel geschakeld wordt opgeleverd. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen Power Optimizer, waardoor deze allemaal apart van elkaar geschakeld staan. Het parallel geschakelde SolarEdge systeem heeft verschillende voordelen: 

 • Voorkom brand: Doordat we parallel geschakeld werken, is de spanning op het dak veel lager. Ook zit er een vlamboogdetectie in het systeem, waardoor bij een storing alles in de veiligheidsspanning van 1 volt schiet. Hierdoor wordt brand dus voorkomen.
 • Hoger rendement: Ieder paneel krijgt een eigen optimizer, waardoor het rendement per paneel altijd hoger zal zijn. 
 • Beter rendement bij schaduw: Mocht er een paneel in de schaduw komen te liggen op bepaalde momenten, omdat het bijvoorbeeld naast een dakkapel of ontluchtingspijp ligt, heeft dit ene paneel altijd een lager rendement. Doordat ieder paneel op zichzelf werkt bij een parallel geschakeld systeem, gaat dit niet ten koste van de opbrengst van de andere panelen
 • Monitoring: U kunt alle zonnepanelen apart uitlezen. Ieder paneel is dan ook los terug te zien in de app die bij ons standaard bij de zonnepanelen werkend wordt opgeleverd. 

Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon

Na installatie benieuwd naar hoeveel u al verdiend heeft aan de zon? Met de SolarEdge-app kunt u dit gemakkelijk en snel inzien. De App geeft een inzicht in wat de complete installatie opbrengt en wat alle panelen onafhankelijk van elkaar doen. Door de Power Optimizers achter ieder paneel, is ieder paneel ook daadwerkelijk apart te monitoren. Dit geeft een erg helder beeld van uw eigen installatie. Wij helpen u bij het installeren van de app en geven u uitleg. Ook kunt u met de app een mogelijke storing achterhalen, zodat wij deze snel kunnen verhelpen. Wel zo handig!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Performance zonnepanelen - Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon
SunPower Performance zonnepanelen - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Minstens 25 jaar garantie op het product, de service en het vermogen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën

 

De installatie van zonnepanelen blijft heel aantrekkelijk

 • Minimaal 18 jaar lang gratis zonne-energie: uw zonnepanelen heeft u binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend, terwijl ze meer dan 25 jaar meegaan. Dit betekent dat u minimaal 18 jaar profiteert van gratis zonne-energie. 
 • 100% salderen tot eind 2027: als u in uw zonnepanelen laat installeren, mag u tot 2027 nog 100% salderen.
 • Toekomstbestendig: de zonnepanelen die wij aanbrengen zijn toekomstbestendig en geschikt voor een aansluiting met een accu.
 • Goed voor het milieu: zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke keuze waarmee u bijdraagt aan een groenere toekomst.
 • Zelfvoorzienende elektriciteit: zonnepanelen stellen u in staat om uw eigen elektriciteit op te wekken. Hierdoor bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en dus ook de energieprijsschommelingen.
 • Bespaar op uw energierekening: door uw eigen stroom op te wekken door middel van zonnepanelen, vermindert u uw energierekening aanzienlijk, zelfs zonder volledige saldering.
 • Verhoog de waarde van uw woning: zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen, omdat potentiële kopers de voordelen van lagere energiekosten en duurzaamheid waarderen. 
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Performance zonnepanelen - De installatie van zonnepanelen blijft heel aantrekkelijk

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt minstens 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • De scherpste prijzen: bij ons ontvangt u de scherpste prijs op uw zonnepanelen in de regio Drechsteden
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
 • Snelle installatieuw zonnepanelen installeren wij binnen 4 weken na opdracht
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Performance zonnepanelen - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

"Wij zijn erg blij met de service van SolarPro Nederland. Er wordt goed geadviseerd en meegedacht. De panelen konden door een uitvaller onverwacht eerder geplaatst worden. Dat was een leuke meevaller! Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk. Daarnaast ook erg snel. In een ochtend lagen alle tien de panelen al op het dak."

Erik Batenburg uit Sliedrecht

Laat u adviseren voor uw aankoop

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief omvormers en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of de SunPower Performance de juiste zonnepanelen zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie