SunPower Maxeon zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen - SunPower Maxeon zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen

Met de SunPower Maxeon zonnepanelen kiest u voor meer vermogen en een duurzame installatie waar u jarenlang van kan genieten. 

SunPower is al meer dan 30 jaar een van de grootste producenten van zonnepanelen. SolarPro Nederland uit Sliedrecht heeft een ruim aanbod aan zonnepanelen installaties van deze expert. Waaronder deze Maxeon zonnepanelen. We vertellen u graag meer over de voordelen en de kracht van de SunPower Maxeon-serie. 

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

De allerlaagste degratie na verloop van tijd

Het grootste voordeel van de SunPower zonnepanelen van de Maxeon-serie is hun kracht. Waar conventionele zonnepanelen na verloop van tijd hun efficiëntie verliezen als gevolg van scheurtjes en corrosie, ontvangt u met de Maxeon zonnepanelen nog steeds het volledige rendement. Uit onderzoek van acht jaar lang met 800.000 panelen is gebleken dat SunPower Maxeon-panelen de allerlaagste degradatie vertoonden en vier keer betrouwbaarder zijn dan conventionele panelen.

Profiteer van maar liefst 43% meer vermogen

Naast de allerlaagste degradatie profiteert u met SunPower Maxeon zonnepanelen ook van 43% meer vermogen. Waar u bij conventionele zonnepanelen doorgaans beschikt over 280 Watt per zonnepaneel, is dit bij SunPower Maxeon zonnepanelen 400 Watt. Dit betekent dat 15 Maxeon zonnepanelen 6 KiloWatt opleveren ten opzichte van 4.2 KiloWatt bij 15 conventionele zonnepanelen.

U ontvangt 40 jaar garantie op uw zonnepanelen

De gepatenteerde metalen dragers van Sunpower Maxeon zonnepanelen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Deze buigen waar andere dragers breken. Zo geniet u met de SunPower Maxeon zonnepanelen, voor minstens 25 jaar van een uitstekend werkende installatie. Mocht er toch wat gebeuren heeft u 40 jaar garantie. Deze garantie wordt geboden op het product, het vermogen en de service.

SunPower Maxeon zonnepanelen - De allerlaagste degratie na verloop van tijd

SunPower Maxeon zonnepanelen voor het scherpste tarief

SolarPro Nederland hanteert de scherpste tarieven voor SunPower Maxeon zonnepanelen in de regio Drechtsteden. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit zonnepanelen op uw dak kunt hebben voor een scherpe prijs. Als officieel SunPower Elite partner zijn wij dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van dit gerenomeerde merk. Wij voorzien uw woning van een uitstekend werkende zonnepaneel-installatie met garantie van 40 jaar.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Parallel geschakelde zonnepaneel-installatie voor de hoogste opbrengst

SolarPro Nederland levert de hoogste kwaliteitsmaterialen. Dit betekent dat de complete zonnepaneel-installatie parallel geschakeld wordt opgeleverd. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen Power Optimizer, waardoor deze allemaal apart van elkaar geschakeld staan. Het parallel geschakelde SolarEdge systeem heeft verschillende voordelen: 

 • Voorkom brand: Doordat we parallel geschakeld werken, is de spanning op het dak veel lager. Ook zit er een vlamboogdetectie in het systeem, waardoor bij een storing alles in de veiligheidsspanning van 1 volt schiet. Hierdoor wordt brand dus voorkomen.
 • Hoger rendement: Ieder paneel krijgt een eigen optimizer, waardoor het rendement per paneel altijd hoger zal zijn. 
 • Beter rendement bij schaduw: Mocht er een paneel in de schaduw komen te liggen op bepaalde momenten, omdat het bijvoorbeeld naast een dakkapel of ontluchtingspijp ligt, heeft dit ene paneel altijd een lager rendement. Doordat ieder paneel op zichzelf werkt bij een parallel geschakeld systeem, gaat dit niet ten koste van de opbrengst van de andere panelen
 • Monitoring: U kunt alle zonnepanelen apart uitlezen. Ieder paneel is dan ook los terug te zien in de app die bij ons standaard bij de zonnepanelen werkend wordt opgeleverd. 

Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon

Na installatie benieuwd naar hoeveel u al verdiend heeft aan de zon? Met de SolarEdge-app kunt u dit gemakkelijk en snel inzien. De App geeft een inzicht in wat de complete installatie opbrengt en wat alle panelen onafhankelijk van elkaar doen. Door de Power Optimizers achter ieder paneel, is ieder paneel ook daadwerkelijk apart te monitoren. Dit geeft een erg helder beeld van uw eigen installatie. Wij helpen u bij het installeren van de app en geven u uitleg. Ook kunt u met de app een mogelijke storing achterhalen, zodat wij deze snel kunnen verhelpen. Wel zo handig!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Maxeon zonnepanelen - Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon
SunPower Maxeon zonnepanelen - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Minstens 25 jaar garantie op het product, de service en het vermogen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën

 

De installatie van zonnepanelen blijft heel aantrekkelijk

 • Minimaal 18 jaar lang gratis zonne-energie: uw zonnepanelen heeft u binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend, terwijl ze meer dan 25 jaar meegaan. Dit betekent dat u minimaal 18 jaar profiteert van gratis zonne-energie. 
 • 100% salderen tot eind 2027: als u in uw zonnepanelen laat installeren, mag u tot 2027 nog 100% salderen.
 • Toekomstbestendig: de zonnepanelen die wij aanbrengen zijn toekomstbestendig en geschikt voor een aansluiting met een accu.
 • Goed voor het milieu: zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke keuze waarmee u bijdraagt aan een groenere toekomst.
 • Zelfvoorzienende elektriciteit: zonnepanelen stellen u in staat om uw eigen elektriciteit op te wekken. Hierdoor bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en dus ook de energieprijsschommelingen.
 • Bespaar op uw energierekening: door uw eigen stroom op te wekken door middel van zonnepanelen, vermindert u uw energierekening aanzienlijk, zelfs zonder volledige saldering.
 • Verhoog de waarde van uw woning: zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen, omdat potentiële kopers de voordelen van lagere energiekosten en duurzaamheid waarderen. 
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Maxeon zonnepanelen - De installatie van zonnepanelen blijft heel aantrekkelijk

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt minstens 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • De scherpste prijzen: bij ons ontvangt u de scherpste prijs op uw zonnepanelen in de regio Drechsteden
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
 • Snelle installatieuw zonnepanelen installeren wij binnen 4 weken na opdracht
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Maxeon zonnepanelen - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

"Heel fijn en net bedrijf. Communicatie en installatie verliepen vlekkeloos. Zeker een aanrader!"

Lars van Ijzerdoorn uit Hendrik-Ido-Ambacht

Laat u adviseren voor uw aankoop

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief omvormers en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of de SunPower Maxeon de juiste zonnepanelen zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie