Zonnepanelen zakelijk

Zakelijk - Zakelijk investeren in zonnepanelen

Zakelijk investeren in zonnepanelen

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen installaties voor bedrijven. Wij onderscheiden ons met onze ruime ervaring in groot zakelijke zonnepanelen installaties. Met onze ontwerp- en systeemkennis worden de systemen optimaal ingericht en afgestemd op uw situatie en behoefte. Daarnaast beschikken we over de nodige bouwkundige kennis van daken. Uiteindelijk zorgen we met ons eigen montageteam voor een degelijke en nette montage.

 Voordelen van zakelijk investeren in zonnepanelen

 • Lage vaste lasten: Met zonnepanelen brengt u de vaste lasten van uw bedrijf sterk omlaag. Doordat de dakoppervlaktes groot zijn kan er veel energie worden opgewekt. Hierdoor is het prima mogelijk om als bedrijf energie-neutraal in stroomverbruik te worden.
 • Fiscale voordelen en subsidies: Naast het verlagen van uw vaste lasten zijn er voor bedrijven verschillende interessante fiscale aftrek mogelijkheden die het investeren in zonne-energie zeer aantrekkelijk maken.
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Met zonnepanelen op uw dak straalt u als bedrijf duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid uit. Duurzame energie is onbeperkt en vermijdt stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast speelt Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) steeds meer een belangrijkere rol bij bedrijven en instellingen. 
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Veiligheid staat voorop

Het monteren van zonnepaneel installaties is vrijwel altijd op hoogte. Dit brengt uiteraard gevaren met zich mee. Veilig werken staat daarom voor ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te kunnen plaatsen. 

Ontvang de beste service ook na montage

Voor ons is een goede service van groot belang, ook na de montage. Mocht er onverhoopt een service aanvraag ontstaan? Ook dan staan wij graag voor u klaar! Wie bieden u servicepakketten op diverse niveaus. Hiermee bent u ook na de installatie verzekerd van een adequate opvolging en afhandeling van uw service aanvraag. 

 

Zakelijk - Veiligheid staat voorop

Profiteer van de SDE subsidie

Bij een project dat in aanmerking komt voor de SDE subsidie (SDE-project) verzorgen wij kosteloos de subsidie aanvraag bij het RVO.  Er is sprake van 2 subsidie rondes per jaar, zowel in het voorjaar als in het najaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, nemen wij de subsidie-aanvraag op in onze planning voor de eerst volgende ronde. Na toekenning van de subsidie wordt de verdere uitwerking van het zonnepanelen systeem in gang gezet. 

Maak gebruik van fiscale aftrek mogelijkheden

Voor bedrijven zijn er verschillende interessante fiscale aftrek mogelijkheden en subsidies, die het investeren in zonne-energie nog aantrekkelijker maken. Zoals onder andere de SDE subsidie. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Een van onze grote zakelijke projecten

580 SunPower zonnepanelen in een oost-west opstelling, met SolarEdge omvormers en optimizers. Gëinstalleerd bij een bedrijf in Alblasserdam.

Zakelijk - Een van onze grote zakelijke projecten
Zakelijk - Een van onze grote zakelijke projecten
Zakelijk - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Minstens 25 jaar garantie op het product, de service en het vermogen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën

 

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt minstens 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • Super scherpe prijzen: bij ons ontvangt u een zeer scherpe aanbieding op SunPower zonnepanelen
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
Zakelijk - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

Laat u adviseren over zakelijke zonnepanelen

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zakelijke zonnepaneel installaties inclusief zonnepanelenomvormers en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over zakelijke zonnepanelen. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie