Zakelijk – investeren in zonnepanelen

investeren in EfficiËnte zonnetechnologie

Dé specialist in (groot) zakelijke zonnepanelen installaties

SolarPro Nederland is de specialist in het installeren van zonnepanelen installaties voor bedrijven. Wij onderscheiden ons met onze ruime ervaring in groot zakelijke zonnepanelen installaties. Met onze optimale ontwerp- en systeemkennis worden de systemen optimaal ingericht afgestemd op uw situatie en behoefte. Daarnaast beschikken we over de nodige bouwkundige kennis van daken. Uiteindelijk zorgen we met ons eigen montage team voor een degelijke en nette montage. Met onze service gerichte aanpak ontzorgen we u met alles.

Veilig werken staat voorop
Het monteren van een zonnepanelen installaties is vrijwel altijd op hoogte. Dit brengt gevaren met zich mee. Veilig werken staat voor ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze montage medewerkers altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te kunnen monteren. 

SDE subsidie / project 
Bij een project die in aanmerking komt voor de SDE subsidie (SDE-project) verzorgen wij kosteloos de subsidie aanvraag bij het RVO.  Er is sprake van 2 subsidie rondes per jaar, zowel in het voorjaar als in het najaar. Indien u gebruik wenst te maken van deze service dan nemen wij de subsidie-aanvraag op in onze planning voor de eerst volgende ronde. Na toekenning van de subsidie wordt de verdere uitwerking van het zonnepanelen systeem in gang gezet. 

Service
Voor ons is het net zo belangrijk: Een goede service en aftersales. Mocht er onverhoopt een service aanvraag ontstaan? Ook dan staan wij graag voor u klaar! Wie bieden u servicepakketten op diverse niveaus. Hiermee bent u ook na de installatie verzekerd van een adequate opvolging en afhandeling van uw service aanvraag. 

Subsidie mogelijk zakelijk

Voor bedrijven zijn er verschillende interessante fiscale aftrek mogelijkheden en subsidies die het investeren in zonne-energie nog aantrekkelijker maken.

Voordelen op een rij

Lage vaste lasten:
Met zonnepanelen brengt u de vaste lasten van uw bedrijf sterk omlaag. Doordat de dakoppervlaktes groot zijn kan er veel energie worden opgewekt. Hierdoor is het prima mogelijk om als bedrijf energie-neutraal in stroomverbruik te worden.

Fiscale voordelen en subsidies
Naast het verlagen van uw vaste lasten zijn er voor bedrijven verschillende interessante fiscale aftrek mogelijkheden die het investeren in zonne-energie zeer aantrekkelijk maken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Met zonnepanelen op uw dak straalt u als bedrijf duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid uit. Duurzame energie is onbeperkt en vermijdt stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast speelt Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) steeds meer een belangrijkere rol bij bedrijven en instellingen.