Zonnepanelen voor schuine daken

Zonnepanelen voor schuine daken - SunPower zonnepanelen zijn geschikt voor schuine daken

SunPower zonnepanelen zijn geschikt voor schuine daken

Beschikt u over een schuin dak en wilt u zonnepanelen laten monteren? Wij bij SolarPro Nederland hebben ruime ervaring met het leggen van zonnepanelen op schuine daken. Zowel onze SunPower Performance zonnepanelen als onze SunPower Maxeon zonnepanelen zijn geschikt voor schuine daken. 

De voordelen van montage van zonnepanelen op schuine daken

Bij het plaatsen van zonnepanelen bieden schuine daken verschillende voordelen:

 • Maximale blootstelling aan zonlicht: Zonnepanelen presteren het beste wanneer ze direct zonlicht ontvangen. De hellingshoek van een schuin dak zorgt ervoor dat de panelen in een hoek geplaatst kunnen worden die de zon de gehele dag volgt. 
 • De zonnepanelen kunnen zichzelf reinigen: De regen spoelt vaak vuil en stof van de zonnepanelen op een schuin dak. Hierdoor blijven de panelen beter schoon en presteren ze beter. 
 • Bespaar kosten op de montage: Een schuin dak maakt de montage van zonnepanelen gemakkelijker, aangezien de zonnepanelen al schuin liggen. Dit zorgt voor lagere montagekosten dan bij een plat dak.
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Het montagesysteem voor zonnepanelen op schuine daken

Schuine daken zijn de meest voorkomende daken in Nederland. Voor het plaatsen van zonnepanelen op schuine daken werken wij met montagesystemen van Van der Valk. Tijdens de ontwikkeling van deze montagesystemen hebben zij nagedacht over het gemak van het monteren, de snelheid van het monteren en de flexibiliteit van het systeem. De montagesystemen beschikken over de vereisten voor een goede en stevige bevestiging. Ze zijn dan ook geschikt voor het monteren van zonnepanelen op onder andere daken met dakpannen, daken met golfplaten, felsnaaddaken en staaldaken. 

Ruime ervaring met het monteren van zonnepanelen op schuine daken

Zoals hierboven aangegeven hebben wij bij SolarPro Nederland ruime ervaring met het monteren van zonnepanelen op schuine daken. Bent u hier benieuwd naar? Bekijk de projecten die u voor gingen. 

SunPower zonnepanelen voor het scherpste tarief

SolarPro Nederland hanteert de scherpste tarieven voor SunPower zonnepanelen in de regio Drechtsteden. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit zonnepanelen op uw dak kunt hebben voor een scherpe prijs. Als officieel SunPower Elite partner zijn wij dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van dit gerenomeerde merk. Wij voorzien uw woning van een uitstekend werkende zonnepaneel-installatie met een garantie van minstens 25 jaar.

Parallel geschakelde zonnepaneel-installatie voor de hoogste opbrengst

SolarPro Nederland levert de hoogste kwaliteitsmaterialen. Dit betekent dat de complete zonnepaneel-installatie parallel geschakeld wordt opgeleverd. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen Power Optimizer, waardoor deze allemaal apart van elkaar geschakeld staan. Het parallel geschakelde SolarEdge systeem heeft verschillende voordelen: 

 • Voorkom brand: Doordat we parallel geschakeld werken, is de spanning op het dak veel lager. Ook zit er een vlamboogdetectie in het systeem, waardoor bij een storing alles in de veiligheidsspanning van 1 volt schiet. Hierdoor wordt brand dus voorkomen.
 • Hoger rendement: Ieder paneel krijgt een eigen optimizer, waardoor het rendement per paneel altijd hoger zal zijn. 
 • Beter rendement bij schaduw: Mocht er een paneel in de schaduw komen te liggen op bepaalde momenten, omdat het bijvoorbeeld naast een dakkapel of ontluchtingspijp ligt, heeft dit ene paneel altijd een lager rendement. Doordat ieder paneel op zichzelf werkt bij een parallel geschakeld systeem, gaat dit niet ten koste van de opbrengst van de andere panelen
 • Monitoring: U kunt alle zonnepanelen apart uitlezen. Ieder paneel is dan ook los terug te zien in de app die bij ons standaard bij de zonnepanelen werkend wordt opgeleverd. 

Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon

Na installatie benieuwd naar hoeveel u al verdiend heeft aan de zon? Met de SolarEdge-app kunt u dit gemakkelijk en snel inzien. De App geeft een inzicht in wat de complete installatie opbrengt en wat alle panelen onafhankelijk van elkaar doen. Door de Power Optimizers achter ieder paneel, is ieder paneel ook daadwerkelijk apart te monitoren. Dit geeft een erg helder beeld van uw eigen installatie. Wij helpen u bij het installeren van de app en geven u uitleg. Ook kunt u met de app een mogelijke storing achterhalen, zodat wij deze snel kunnen verhelpen. Wel zo handig!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen voor schuine daken - Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon
Zonnepanelen voor schuine daken - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Minstens 25 jaar garantie op het product, de service en het vermogen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën

 

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt minstens 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • De scherpste prijzen: bij ons ontvangt u de scherpste prijs op uw zonnepanelen in de regio Drechsteden
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
 • Snelle installatieuw zonnepanelen installeren wij binnen 4 weken na opdracht
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen voor schuine daken - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

"Een professioneel bedrijf, afspraken zijn keurig nagekomen en net werk geleverd. Alle verpakkingsmateriaal werd weer mee genomen. Alles werkt naar behoren en er werd goed mee gedacht in de wensen van de klant. Ik had al een kapotte dakpan, die zonder meerkosten meteen vervangen is. Bij meerdere kennissen hebben we SolarPro Nederland aangeraden."

Jordi den Drunen uit Sliedrecht

Ontvang binnen 1 werkdag uw offerte

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief zonnepanelen, omvormers. thuisbatterijen en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of onze zonnepanelen geschikt zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie