Montage zonnepanelen op platte daken

Zonnepanelen op platte daken - SunPower zonnepanelen zijn geschikt voor platte daken

SunPower zonnepanelen zijn geschikt voor platte daken

Beschikt u over een plat dak en wilt u zonnepanelen laten monteren? Wij bij SolarPro Nederland hebben ruime ervaring met het leggen van zonnepanelen op platte daken. Zowel onze SunPower Performance zonnepanelen als onze SunPower Maxeon zonnepanelen zijn geschikt voor platte daken. 

De voordelen van montage van zonnepanelen op platte daken

Bij het plaatsen van zonnepanelen bieden platte daken verschillende voordelen:

 • Ideale legrichting en hellingshoek: Op een plat dak kan rekening worden gehouden met de legrichting en hellingshoek van de zonnepanelen. Dit zorgt voor het beste rendement en verdient u uw zonnepanelen sneller terug.
 • Geen last van schaduw: Een plat heeft geen schaduwkant. Hierdoor vangen de panelen meer zon op en dus meer opbrengst.
 • Niet in het zicht: Zonnepanelen worden steeds mooier, maar toch is het fijne aan platte daken dat je de zonnepanelen bijna niet ziet liggen. 
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

De montage van zonnepanelen op platte daken

Voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken werken wij met montagesystemen van Van der Valk. Deze systemen werken met een landscape opstelling met een Oost-West helling. Tijdens de ontwikkeling van deze montagesystemen hebben zij nagedacht over het gemak van het monteren, de snelheid van het monteren en de flexibiliteit van het systeem. De montagesystemen beschikken over de vereisten voor een goede en stevige bevestiging. 

Ruime ervaring met het monteren van zonnepanelen op platte daken

Zoals hierboven aangegeven hebben wij bij SolarPro Nederland ruime ervaring met het monteren van zonnepanelen op platte daken. Bent u hier benieuwd naar? Bekijk de projecten die u voor gingen. 

SunPower zonnepanelen voor het scherpste tarief

SolarPro Nederland hanteert de scherpste tarieven voor SunPower zonnepanelen in de regio Drechtsteden. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit zonnepanelen op uw dak kunt hebben voor een scherpe prijs. Als officieel SunPower Elite partner zijn wij dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van dit gerenomeerde merk. Wij voorzien uw woning van een uitstekend werkende zonnepaneel-installatie met een garantie van minstens 25 jaar.

Parallel geschakelde zonnepaneel-installatie voor de hoogste opbrengst

SolarPro Nederland levert de hoogste kwaliteitsmaterialen. Dit betekent dat de complete zonnepaneel-installatie parallel geschakeld wordt opgeleverd. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen Power Optimizer, waardoor deze allemaal apart van elkaar geschakeld staan. Het parallel geschakelde SolarEdge systeem heeft verschillende voordelen: 

 • Voorkom brand: Doordat we parallel geschakeld werken, is de spanning op het dak veel lager. Ook zit er een vlamboogdetectie in het systeem, waardoor bij een storing alles in de veiligheidsspanning van 1 volt schiet. Hierdoor wordt brand dus voorkomen.
 • Hoger rendement: Ieder paneel krijgt een eigen optimizer, waardoor het rendement per paneel altijd hoger zal zijn. 
 • Beter rendement bij schaduw: Mocht er een paneel in de schaduw komen te liggen op bepaalde momenten, omdat het bijvoorbeeld naast een dakkapel of ontluchtingspijp ligt, heeft dit ene paneel altijd een lager rendement. Doordat ieder paneel op zichzelf werkt bij een parallel geschakeld systeem, gaat dit niet ten koste van de opbrengst van de andere panelen
 • Monitoring: U kunt alle zonnepanelen apart uitlezen. Ieder paneel is dan ook los terug te zien in de app die bij ons standaard bij de zonnepanelen werkend wordt opgeleverd. 

Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon

Na installatie benieuwd naar hoeveel u al verdiend heeft aan de zon? Met de SolarEdge-app kunt u dit gemakkelijk en snel inzien. De App geeft een inzicht in wat de complete installatie opbrengt en wat alle panelen onafhankelijk van elkaar doen. Door de Power Optimizers achter ieder paneel, is ieder paneel ook daadwerkelijk apart te monitoren. Dit geeft een erg helder beeld van uw eigen installatie. Wij helpen u bij het installeren van de app en geven u uitleg. Ook kunt u met de app een mogelijke storing achterhalen, zodat wij deze snel kunnen verhelpen. Wel zo handig!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen op platte daken - Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon
Zonnepanelen op platte daken - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Minstens 25 jaar garantie op het product, de service en het vermogen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën

 

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt minstens 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • De scherpste prijzen: bij ons ontvangt u de scherpste prijs op uw zonnepanelen in de regio Drechsteden
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
 • Snelle installatieuw zonnepanelen installeren wij binnen 4 weken na opdracht
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen op platte daken - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

"Wij raden dit bedrijf voor 100% aan. Geven goed advies en doen hun werk perfect. Communicatie is prima en komen afspraken na. Vakbekwame jongens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (⭐️)."

Derkjan van Pelt uit Hardinxveld-Giessendam

Ontvang binnen 1 werkdag uw offerte

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief zonnepanelen, omvormers. thuisbatterijen en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of onze zonnepanelen geschikt zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie