Zonnepanelen montage

Montagesystemen voor schuine daken

Schuine daken zijn de meest voorkomende daken in Nederland. Daarom is het zeer belangrijk dat tijdens de ontwikkeling van een montagesysteem zaken zoals het montagegemak, snelheid en flexibiliteit aandachtig mee worden genomen. Er bestaan namelijk diverse schuine daken, waarvoor bij ieder dak andere vereisten nodig zijn voor een goede bevestiging. Het assortiment van SolarPro Nederland is divers en doordacht en onze systemen zijn geschikt voor verschillende daken. Hierbij kunt u denken aan pannendaken, golfplaatdaken, felsnaaddaken en staaldaken. Uiteraard ontvangt u voor uw dak de juiste en een veilige dakbevestiging.

Montagesystemen voor platte daken

Het plaatsen van zonnepanelen op platte daken van (utiliteits)gebouwen is een logische ontwikkeling. Het dak biedt immers gratis ruimte en is vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. De zonnepanelen kunnen op een plat dak gemakkelijker in de juiste richting gelegd worden dan op een schuin dak. Hierdoor is in veel gevallen een nog hoger rendement haalbaar. Er zijn mogelijkheden om de panelen op het zuiden te plaatsen, maar ook in een oost-west opstelling. De montagesystemen die wij gebruiken, van Van der Valk Solar Systems, voor een plat dak zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Het gamma van SolarPro Nederland voor platte daken blinkt uit in efficiëntie, effectiviteit en montagegemak. 

Zonnepanelen montage - Veldopstellingen

Veldopstellingen

Zonnepanelen zijn uitermate geschikt voor in een open veld. Naast veel vierkante meters biedt een open veld immers ook alle ruimte om solar installaties in de meest gunstige positie ten opzichte van de zon te plaatsen. De veldsystemen van Van der Valk zijn flexibel en laten zich gemakkelijk aan iedere ruimte aanpassen. Met gebruik van schroefpalen, betonpoeren, rampalen of ballast heeft u altijd de juiste fundatie voor uw situatie.

Unieke eigenschappen van een veldopstelling

De veldsystemen, aangeboden door SolarPro Nederland, hebben de volgende overeenkomstige eigenschappen:

  • Klemsysteem in portrait configuratie
  • Elke tilthoek is mogelijk
  • De systemen zijn beschikbaar in alle formaten, aan te passen aan uw situatie
  • Eenvoudige montage
  • maximaal rendement haalbaar
  • Ideaal voor zowel grote als kleine installaties
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie