Zonnepanelen laten installeren

Wilt u zonnepanelen laten installeren om te genieten van de voordelen van zonne-energie en tegelijkertijd uw energierekening verlagen? Als officiële SunPower partner garandeert SolarPro Nederland de plaatsing van duurzame zonnepanelen binnen 6 weken bij u thuis. Investeer in een lage energierekening en laat uw zonnepanelen vakkundig installeren door SolarPro Nederland, uw betrouwbare expert in zonne-energie.

Uw zonnepanelen installateur in de regio Drechtsteden

SolarPro Nederland is uw specialist voor zowel het kopen als het laten installeren van zonnepanelen in de regio Drechtsteden. Wij zorgen voor de installatie van SunPower zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Ons alles-in-een-pakket omvat deskundig advies, installatie met A-kwaliteit zonnepanelen en een uitstekende service. Voor een perfecte en zorgeloze ervaring met zonnepanelen, is SolarPro Nederland in de regio Drechtsteden uw zonnepanelen installateur.

SunPower zonnepanelen voor het scherpste tarief

SolarPro Nederland hanteert de scherpste tarieven voor SunPower zonnepanelen in de regio Drechtsteden. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit zonnepanelen op uw dak kunt hebben voor een scherpe prijs. Als officieel SunPower Elite partner zijn wij dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen van dit gerenomeerde merk. Wij voorzien uw woning van een uitstekend werkende zonnepaneel-installatie met een garantie van minstens 25 jaar.

Parallel geschakelde zonnepaneel-installatie voor de hoogste opbrengst

SolarPro Nederland levert de hoogste kwaliteitsmaterialen. Dit betekent dat de complete zonnepaneel-installatie parallel geschakeld wordt opgeleverd. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen Power Optimizer, waardoor deze allemaal apart van elkaar geschakeld staan. Het parallel geschakelde SolarEdge systeem heeft verschillende voordelen: 

 • Voorkom brand: Doordat we parallel geschakeld werken, is de spanning op het dak veel lager. Ook zit er een vlamboogdetectie in het systeem, waardoor bij een storing alles in de veiligheidsspanning van 1 volt schiet. Hierdoor wordt brand dus voorkomen.
 • Hoger rendement: Ieder paneel krijgt een eigen optimizer, waardoor het rendement per paneel altijd hoger zal zijn. 
 • Beter rendement bij schaduw: Mocht er een paneel in de schaduw komen te liggen op bepaalde momenten, omdat het bijvoorbeeld naast een dakkapel of ontluchtingspijp ligt, heeft dit ene paneel altijd een lager rendement. Doordat ieder paneel op zichzelf werkt bij een parallel geschakeld systeem, gaat dit niet ten koste van de opbrengst van de andere panelen
 • Monitoring: U kunt alle zonnepanelen apart uitlezen. Ieder paneel is dan ook los terug te zien in de app die bij ons standaard bij de zonnepanelen werkend wordt opgeleverd. 

Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon

Na installatie benieuwd naar hoeveel u al verdiend heeft aan de zon? Met de SolarEdge-app kunt u dit gemakkelijk en snel inzien. De App geeft een inzicht in wat de complete installatie opbrengt en wat alle panelen onafhankelijk van elkaar doen. Door de Power Optimizers achter ieder paneel, is ieder paneel ook daadwerkelijk apart te monitoren. Dit geeft een erg helder beeld van uw eigen installatie. Wij helpen u bij het installeren van de app en geven u uitleg. Ook kunt u met de app een mogelijke storing achterhalen, zodat wij deze snel kunnen verhelpen. Wel zo handig!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen laten installeren - Snel en gemakkelijk inzicht in hoeveel u al heeft verdiend aan de zon
Zonnepanelen laten installeren - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Minstens 25 jaar garantie op het product, de service en het vermogen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën

 

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt minstens 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • De scherpste prijzen: bij ons ontvangt u de scherpste prijs op uw zonnepanelen in de regio Drechsteden
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
 • Snelle installatieuw zonnepanelen installeren wij binnen 4 weken na opdracht
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen laten installeren - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

"Wij zijn erg blij met de service van SolarPro Nederland. Er wordt goed geadviseerd en meegedacht. De panelen konden door een uitvaller onverwacht eerder geplaatst worden. Dat was een leuke meevaller! Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk. Daarnaast ook erg snel. In een ochtend lagen alle tien de panelen al op het dak."

Erik Batenburg uit Sliedrecht

Ontvang binnen 1 werkdag uw offerte

Heeft u vragen over zonnepaneel installaties of wilt u graag hulp bij het kiezen van de juiste zonnepaneel installatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Vraag uw offerte aan. Wij zullen bij u langskomen om uw wensen te inventariseren en u ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie