Thuisbatterij

Solaredge thuisbatterij om opgewerkte energie op te slaan

Een thuisbatterij stelt een huishouden in staat om de opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is. Dit vermindert de afhankelijkheid van het stroomnet. De zeer efficiënte DC-gekoppelde thuisbatterijen van SolarEdge zijn de ideale opslagmogelijkheid voor alle overtollige zonne-energie in zowel het elektriciteitsnet als noodstroomvoorzieningen.

De SolarEdge thuisbatterij wordt aangesloten op de omvormer

De SolarEdge thuisbatterij is een DC-accu met 10 kW opslagcapaciteit. De accu wordt rechtstreeks aangesloten op de omvormer. De omvormer beheert de productie van zonne-energie, het huishoudelijk verbruik en batterijvermogen. Wanneer zonne-energie niet direct wordt geconsumeerd, wordt dit in de SolarEdge thuisbatterij opgeslagen. De voordelen van SolarEdge DC-thuisbatterijen:

 • Optimaal gebruik: Met de rechtstreeks DC-gekoppelde opslagoplossing kan je, in tegenstelling tot AC-batterijen, vrijwel alle opgeslagen energie (tot wel 94,5%) zelf gebruiken om je huis van stroom te voorzien. En beperk je onnodig energie-verlies.
 • Altijd flexibel: Kies het laad en verbruiksprofiel dat past bij jouw huishouden, jouw eigen opwerk en jouw energietarieven.
 • Altijd schaalbaar: Kies een opslagcapaciteit dat bij jou past. Mocht je in de toekomst meer capaciteit wensen, dan kan je eenvoudig jouw opslagcapaciteit uitbreiden.
 • Altijd veiliger: Veiligheid staat voorop. Onze geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en sensoren zorgen ervoor dat overbelasting en oververhitting worden voorkomen, en ze voldoen ruimschoots aan alle wettelijke eisen. 
 • MySolarEdge-app: Beheer en monitor je automatische laadprocessen eenvoudig.
 • Geïntegreerd met SolarEdge Home: Volledige systeemintegratie voor optimaal beheer.
 • Zeer betrouwbaar: 10 jaar garantie voor een betrouwbare en langdurige ondersteuning.
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Thuisbatterij - Solaredge thuisbatterij om opgewerkte energie op te slaan

Waarom kiezen voor een thuisbatterij?

De thuisbatterij is in harde opkomst en wordt dan ook steeds interessanter voor een consument. Dit heeft te maken met verschillende factoren. De grootste reden is het stoomnet, wat steeds vaker overvol raakt en de speculaties over het afschaffen van de salderingsregeling. Een SolarEdge thuisbatterij voor zonnepanelen is dan ook de slimste optie voor de lange termijn. Hiermee wordt u nog meer zelfvoorzienend en maakt u optimaler gebruik van uw eigen opgewekte stroom. 

Thuisbatterij met een slimme energiemanager

De thuisbatterij van SolarEdge heeft een slimme energiemanager in de batterij verwerkt. Door het slimme geheugen en de energiemeter in de groepenkast wordt alles automatisch geregeld en heeft u hier dan ook geen omkijken naar. Het slimme systeem verzameld uw verbruikprofiel, waardoor de SolarEdge thuisbatterij weet wanneer deze zichzelf moet opladen en ontladen. De voordelen van een slimme SolarEdge thuisbatterij op een rijtje:

 • Verhoog uw zelfconsumptie
 • Verklein de kans op netproblemen 
 • Laad op wanneer energie goedkoop is 
 • Verdien geld met lage en negatieve prijzen 
Thuisbatterij - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • SolarEdge Installer Plus partner: Jarenlange ervaring met het installeren van thuisbatterijen voor een veilige installatie
 • Jarenlange garantie: U ontvangt maar liefst 10 jaar garantie op uw SolarEdge thuisbatterij en de service
 • De scherpste prijzen: Bij ons ontvangt u de scherpste prijs op uw thuisbatterij in de regio Drechsteden
 • Nederlandstalige monteurs: Onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: Na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
 • Snelle installatie: Uw SolarEdge thuisbatterij installeren wij binnen 4 weken na opdracht
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Ontvang binnen 1 werkdag uw offerte

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief zonnepanelen, omvormers. thuisbatterijen en montage. Als ervaren leverancier van SolarEdge thuisbatterijen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of onze thuisbatterij geschikt zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type thuisbatterijen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie