Zonnepanelen Strijen

Solar pro Nederland is de installateur voor zonnepanelen Strijen!

Bent u op zoek zonnepanelen in de regio Strijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u als officieel SunPower Elite partner de scherpste prijs op SunPower zonnepanelen in Strijen. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van het beste advies en een vakkundige montage. Onze voordelen op een rijtje:

  • A-merken SunPower en DMEGC
  • De scherpste in SunPower zonnepanelen
  • Minimaal 25 jaar garantie
  • Nederlandstalige monteurs
  • Binnen 4 weken geplaatst
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

 
2918-zonnepanelen-strijen-willem-de-zwijgerstraat.jpg

Zonnepanelen Strijen - Willem de Zwijgerstraat

6 Sunpower Performance zonnepanelen in combinatie met SolarEdge Power optimizers en een SolarEdge SE3000H omvormer

In 3 stappen geld verdienen aan de zon

Als zonnepanelen installateur in de regio Strijen helpen wij u graag bij het verduurzamen van uw woning. Bij ons verdient u in drie stappen geld aan de zon:

1. Wij komen bij u langs in Strijen

Als u bij ons een aanvraag doet, komen wij vrijblijvend bij u in Strijen langs om de situatie van uw dak te inventariseren. Tijdens ons bezoek brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn. Zeker wanneer schaduw op uw dak een rol speelt of als u twijfelt over de juiste ligging, kunnen wij middels onze ervaring u het beste advies geven met voor u het hoogste rendement. Naast de inventarisatie, bespreken we ook met u hoe het kabeltraject eruit zou moeten komen te zien. Ook nemen wij de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

2. U ontvangt binnen één werkdag uw offerte

De dag na het bezoek ontvangt u een offerte op maat, afgestemd op uw wensen. Ook geven we aan wat u per jaar gaat verdienen aan de zonnepanelen.

3. De installatie van uw zonnepanelen

Wanneer u voor ons kiest, komt ons eigen Nederlandstalige installatieteam binnen 4 weken bij u in Strijen langs om de zonnepanelen te installeren en te zorgen dat u start met het verdienen van geld aan de zon. Ook helpen wij u bij de installatie van de zonnepanelen-app, zodat u zelf kan zien wat u per dag verdient. Na installatie blijven wij bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen Strijen - In 3 stappen geld verdienen aan de zon
Zonnepanelen Strijen - Zonnepanelen van A-merken SunPower en DMEGC

Zonnepanelen van A-merken SunPower en DMEGC

Wanneer wij zonnepanelen bij u in Strijen installeren, werken wij met zonnepanelen van A-merken SunPower en DMEGC. Dit doen wij om u het beste rendement te bieden en een zorgeloze installatie. Doordat de prijzen van zonnepanelen flink zijn gedaald profiteert u met onze zonnepanelen van een terugverdientijd van tussen de 4 en 6 jaar. Dit terwijl de panelen minimaal 25 jaar meegaan. U profiteert dus 20 jaar lang van gratis zonne-energie. 

De scherpste prijs voor SunPower zonnepanelen

Wij hanteren de scherpste prijs voor SunPower zonnepanelen. Dit betekent dat u kan genieten van zonnepanelen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Als officieel SunPower Elite partner bieden wij minimaal 25 jaar garantie op uw zonnepanelen.

SolarEdge omvormers voor de veiligste installatie

Omvormers spelen een belangrijke rol in uw zonnepaneel installatie. Wij werken met omvormers van SolarEdge omdat dit merk bekend staat als de veiligste installatie. Als officieel SolarEdge Installer Plus partner bieden wij 12 jaar garantie op uw omvormer. 

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen zijn BTW vrij

Landelijk geld er een subsidieregeling dat op installaties van zonnepanelen een BTW-tarief van 0% wordt gehanteerd. Dit is bestemd voor zonnepanelen die op uw woning in Strijen kunnen worden geplaatst. Naast woningen is deze subsidie ook van toepassing op uw schuur, overkapping of garage. Dit BTW-tarief van 0% is naast op de zonnepanelen, ook van toepassing op het gehele montagewerk van de zonnepanelen. Door deze landelijke regeling worden zonnepanelen in Strijen nog aantrekkelijker!

Zijn zonnepanelen nog rendabel?

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen veelvoudig in het nieuws geweest. Dit komt mede doordat het een investering is die een groot rendement kende de afgelopen jaren, maar is dat nog steeds het geval? Het antwoord is ja! Zonnepanelen zijn zeer zeker nog rendabel. De afgelopen jaren zijn de wattages van de panelen omhoog gegaan en de prijzen zijn juist gezakt. De gemiddelde terugverdientijd van een installatie is momenteel 4 tot 6 jaar. Dit betekent een rendement van ruim 15 tot 25%. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning in Strijen?  Vraag dan wat vrijblijvende informatie aan.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie

Zonnepanelen Strijen - Zonnepanelen zijn BTW vrij

Uw woning in Strijen voorzien van zonnepanelen?

Bent u woonachtig in Strijen en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? SolarPro Nederland is de zonnepanelen installateur in de regio Strijen. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van complete zonnepaneel installaties inclusief zonnepanelen, omvormers en montage. Vraag vrijblijvend uw offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie