Wij zijn Solarpro Nederland

Onze missie is de regio Drechtsteden verduurzamen door het plaatsen van zonnepaneel installaties van hoge kwaliteit. Een duurzame woning is de nieuwe standaard aan het worden, maar dit gaat uiteraard niet vanzelf. Daarom dragen wij hier aan bij door het plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen installaties die minimaal 25 jaar optimaal functioneren. Wij leveren zonnepanelen, omvormers en montagesystemen van de hoogste kwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven. We besteden veel tijd aan advisering en voorlichting aan de klant zodat al onze projecten op een eerlijke, efficiënte en succesvolle manier worden uitgevoerd. 

Zonnepaneel installaties die minimaal 25 jaar mee gaan

SolarPro Nederland heeft als visie dat een door ons geplaatste zonnepaneel installatie makkelijk minimaal 25 jaar optimaal moet functioneren. Bij ons ontvangt u dan ook uiteraard een totaalpakket van advies, installatie, service en monitoring. Door dit te doen wordt u als klant volledig ontzorgd wat betreft de gehele zonnepanelen installatie. Het aanbod van leveranciers is inmiddels enorm geworden en wij begrijpen uiteraard dat het, voor iemand die hier misschien nog niet in thuis is, erg lastig is om hier een juiste selectie uit te maken. SolarPro Nederland zorgt ervoor dat u maximaal rendement uit uw systeem haalt. Hierdoor is uw investering zeer snel terugverdiend en worden uw maandelijkse kosten flink verlaagd.

A-klasse materialen voor uw zonnepaneel installatie

Wij werken alleen met A-klasse materialen. Tegenwoordig gebruiken steeds meer bedrijven B-klasse materialen om hiermee hun prijs te drukken. In veel gevallen gaat dit helaas ten koste van de installatie. Dit past uiteraard niet in onze visie. Wij vinden dat het installeren vakkundig en juist moet gebeuren met de juiste materialen en een professioneel eigen team. Solarpro Nederland biedt altijd maatwerkoplossingen en houdt dan ook zeker rekening met alle eisen die aan een zonnepaneel installatie worden gesteld.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Over ons - Wij zijn SolarPro Nederland
Over ons - De gezichten achter SolarPro Nederland

De gezichten achter SolarPro Nederland

Wij zijn SolarPro Nederland, een compact en erg direct bedrijf wat zich bezig houd met de verkoop en installatie van zonnepanelen, laadpunten en thuisaccu's. SolarPro Nederland kent twee eigenaren: Luke van Drunen en Bram van Drunen. Twee jonge energieke ondernemers die elkaar op ieder moment van de dag aanvullen en door elkaar te ondersteunen, komt iedereen in zijn kracht. 

Luke van Drunen: Luke is 23 jaar, woonachtig in Sliedrecht en richt zich op de verkoop, inkoop en planning binnen SolarPro Nederland. Hij verzorgt eigenlijk vrijwel alles wat achter de schermen gebeurt en gaat bij de klanten langs. Luke is een vrolijke, energieke jongeman die voor iedereen het beste advies wilt geven en altijd erg meedenkend is.

Bram van Drunen: Bram is 22 jaar, woonachtig in Sliedrecht en regelt alles rondom het plaatsen van de installaties. Bram heeft een vaste collega waarmee hij dit iedere dag doet, waardoor ze elkaar perfect kunnen aanvullen. Tijdens de montage wordt er door Bram altijd goed meegedacht aan de beste oplossingen en wordt er gekeken naar hoe iets het beste en het netst op een dak kan komen te liggen. 

Met de 5 jarige ervaring in het ondernemen en het plaatsen van zonnepanelen weten Luke en Bram als geen ander hoe ze iedere klant tevreden kunnen stellen. De taken zijn goed verdeeld en door de ervaring loopt alles erg soepel. Iedereen weet precies wat een ieder aan de ander heeft!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u voorzien van een uitstekend werkende PV-installatie van de hoogste kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. We werken met de beste merken met garanties van wel 25 jaar. Een van onze adviseurs kan geheel vrijblijvend bij u langskomen om de situatie te bekijken en alle wensen en mogelijkheden met u door te nemen. Hieruit wordt een scherpe offerte opgemaakt en na overeenkomst komen onze eigen monteurs binnen enkele weken bij u langs om de installatie in orde te maken.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Ook na installatie de beste service

Na de installatie zijn de zonnepanelen direct klaar voor gebruik. Wij assisteren u graag bij de aanmelding van uw installatie bij de netbeheerder. Ook na de oplevering biedt SolarPro Nederland de juiste service en advies. Bij onze zonnepanelen van het merk SunPower krijgt u minstens 25 jaar garantie voor zowel de service, opbrengst en het product. Mocht er onverhoopt een storing of foutmelding optreden, kunt u met ons contact opnemen en zorgen wij er voor dat het zo snel mogelijk in orde gemaakt wordt. De specialisten van SolarPro Nederland staan voor u klaar.