SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Performance zonnepanelen - SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Performance zonnepanelen

Met de SunPower Performance zonnepanelen kiest u voor meer vermogen en een duurzamere installatie waar u jarenlang van kan genieten. Deze zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van materialen en productie. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.

Geniet van 20% meer energie per oppervlak

Sunpower Performance zonnepanelen zijn panelen met shinglecellen die uiterst efficiënt zijn. U geniet bijvoorbeeld van 20% meer energie per oppervlak in vergelijking met traditionele PERC-panelen. Bovendien zijn alle zonnepanelen van deze serie bestand tegen extreme omgevingsfactoren. Ongeacht of u zonnepanelen op uw kantoor of woning wilt plaatsen, de SunPower Performance panelen zijn een uitstekende keuze.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Ontvang na verloop van tijd nog steeds hetzelfde rendement

De SunPower Performance zonnepanelen zijn betrouwbaarder, krachtiger, efficiënter en beschikken over een hoger rendement dan conventionele (standaard) zonnepanelen. Waar conventionele zonnepanelen na verloop van tijd hun efficiëntie verliezen als gevolg van scheurtjes en corrosie, ontvangt u met de Performance zonnepanelen nog steeds het volledige rendement.

20% meer energie dan met conventionele zonnepanelen

Deze unieke zonnepanelen zijn bestand tegen zeer extreme omstandigheden waardoor ze volop blijven presteren. Zo geniet u gedurende de eerste van 25 jaar van wel 20% meer energie dan u met conventionele zonnepanelen ontvangt. Het innovatieve design met shingle cellen leidt tot een sterk nieuw concept: de panelen zijn sterker en leveren betere resultaten:

 • De geleidende lijm die voor de luchtvaart is ontwikkeld, maakt de verbindingen tussen de cellen steviger, zodat ze bestand zijn tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen
 • Door redundante celverbindingen vermindert de impact van celbreuk op de energieopbrengst, doordat er flexibele paden ontstaan voor elektriciteitsdoorvoer
 • Dankzij onze unieke inkapselings methodes worden de cellen beschermd en neemt de degradatie door blootstelling aan omgevingsfactoren af
SunPower Performance zonnepanelen - Performance zonnepanelen hebben een elegant design

Performance zonnepanelen hebben een elegant design

SunPower Performance zonnepanelen zijn volledig zwart en hebben een elegant design. Ideaal voor installatie op schuine, zichtbare daken van woningen omdat de zonnepanelen harmonieus worden geïntegreerd in het dak en bijdragen aan een luxe uitstraling van uw woning. Daarnaast bieden de zonnepanelen een veel hogere kwaliteit en betrouwbaarheid dan conventionele panelen.

Voorzien van hypercellen die zorgen voor meer besparing

Deze zonnepanelen zijn voorzien van hypercellen. Deze cellen vormen de unieke en innovatieve ruggengraat van de Sunpower Performance zonnepanelen. Ook zorgen ze ervoor dat u meer vermogen ontvangt en meer bespaart gedurende de gehele levensloop van uw zonnepaneel installatie. Dankzij materiaalkennis zijn deze hypercellen beter bestand tegen mechanische belasting dan standaard mono PERC met contacten aan de voorkant.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Profiteer nu en saldeer tot eind 2024 nog 100%

Vanaf 2025 is de overheid van plan om de salderingsregeling af te bouwen. Toch blijft het voor u heel aantrekkelijk om zonnepanelen te laten installeren;

 • Minimaal 20 jaar lang gratis zonne-energie: uw zonnepanelen heeft u binnen maximaal 5 jaar terugverdiend, terwijl ze meer dan 25 jaar meegaan. Dit betekent dat u minimaal 20 jaar profiteert van gratis zonne-energie. 
 • 100% salderen tot eind 2024: als u in 2023 uw zonnepanelen laat installeren, mag u in 2023 en 2024 nog 100% salderen.
 • Toekomstbestendig: de zonnepanelen die wij aanbrengen zijn toekomstbestendig en geschikt voor een aansluiting met een accu.
 • Goed voor het milieu: zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke keuze waarmee u bijdraagt aan een groenere toekomst.
 • Zelfvoorzienende elektriciteit: zonnepanelen stellen u in staat om uw eigen elektriciteit op te wekken. Hierdoor bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en dus ook de energieprijsschommelingen.
 • Bespaar op uw energierekening: door uw eigen stroom op te wekken door middel van zonnepanelen, vermindert u uw energierekening aanzienlijk, zelfs zonder volledige saldering.
 • Verhoog de waarde van uw woning: zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen, omdat potentiële kopers de voordelen van lagere energiekosten en duurzaamheid waarderen. 
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën
 • Luxe uitstraling

SunPower biedt 25 jaar garantie

U ontvangt bij SunPower Performance zonnepanelen 25 jaar garantie op:

 • Het product
 • Het vermogen
 • De service
SunPower Performance zonnepanelen - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt maar liefst 25 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • Super scherpe prijzen: bij ons ontvangt u een zeer scherpe aanbieding op SunPower zonnepanelen
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte

"Wij zijn erg blij met de service van SolarPro Nederland. Er wordt goed geadviseerd en meegedacht. De panelen konden door een uitvaller onverwacht eerder geplaatst worden. Dat was een leuke meevaller! Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk. Daarnaast ook erg snel. In een ochtend lagen alle tien de panelen al op het dak."

Erik Batenburg uit Sliedrecht

Laat u adviseren voor uw aankoop

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief omvormers en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of de SunPower Performance de juiste zonnepanelen zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie