SunPower Maxeon zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen - SunPower Maxeon zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen

Met de SunPower Maxeon zonnepanelen kiest u voor meer vermogen en een duurzame installatie waar u jarenlang van kan genieten. 

SunPower is al meer dan 30 jaar een van de grootste producenten van zonnepanelen. SolarPro Nederland uit Sliedrecht heeft een ruim aanbod aan zonnepanelen installaties van deze expert. Waaronder deze Maxeon zonnepanelen. We vertellen u graag meer over de voordelen en de kracht van de SunPower Maxeon-serie. 

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

De allerlaagste degratie na verloop van tijd

Het grootste voordeel van de SunPower zonnepanelen van de Maxeon-serie is hun kracht. Waar conventionele zonnepanelen na verloop van tijd hun efficiëntie verliezen als gevolg van scheurtjes en corrosie, ontvangt u met de Maxeon zonnepanelen nog steeds het volledige rendement. Uit onderzoek van acht jaar lang met 800.000 panelen is gebleken dat SunPower Maxeon-panelen de allerlaagste degradatie vertoonden en vier keer betrouwbaarder zijn dan conventionele panelen.

Profiteer van maar liefst 43% meer vermogen

Naast de allerlaagste degradatie profiteert u met SunPower Maxeon zonnepanelen ook van 43% meer vermogen. Waar u bij conventionele zonnepanelen doorgaans beschikt over 280 Watt per zonnepaneel, is dit bij SunPower Maxeon zonnepanelen 400 Watt. Dit betekent dat 15 Maxeon zonnepanelen 6 KiloWatt opleveren ten opzichte van 4.2 KiloWatt bij 15 conventionele zonnepanelen.

U ontvangt 40 jaar garantie op uw zonnepanelen

De gepatenteerde metalen dragers van Sunpower Maxeon zonnepanelen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Deze buigen waar andere dragers breken. Zo geniet u met de SunPower Maxeon zonnepanelen, voor minstens 25 jaar van een uitstekend werkende installatie. Mocht er toch wat gebeuren heeft u 40 jaar garantie. Deze garantie wordt geboden op het product, het vermogen en de service.

SunPower Maxeon zonnepanelen - De allerlaagste degratie na verloop van tijd

Profiteer nu en saldeer tot eind 2024 nog 100%

Vanaf 2025 is de overheid van plan om de salderingsregeling af te bouwen. Toch blijft het voor u heel aantrekkelijk om zonnepanelen te laten installeren;

 • Minimaal 20 jaar lang gratis zonne-energie: uw zonnepanelen heeft u binnen maximaal 5 jaar terugverdiend, terwijl ze meer dan 25 jaar meegaan. Dit betekent dat u minimaal 20 jaar profiteert van gratis zonne-energie. 
 • 100% salderen tot eind 2024: als u in 2023 uw zonnepanelen laat installeren, mag u in 2023 en 2024 nog 100% salderen.
 • Toekomstbestendig: de zonnepanelen die wij aanbrengen zijn toekomstbestendig en geschikt voor een aansluiting met een accu.
 • Goed voor het milieu: zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke keuze waarmee u bijdraagt aan een groenere toekomst.
 • Zelfvoorzienende elektriciteit: zonnepanelen stellen u in staat om uw eigen elektriciteit op te wekken. Hierdoor bent u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en dus ook de energieprijsschommelingen.
 • Bespaar op uw energierekening: door uw eigen stroom op te wekken door middel van zonnepanelen, vermindert u uw energierekening aanzienlijk, zelfs zonder volledige saldering.
 • Verhoog de waarde van uw woning: zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen, omdat potentiële kopers de voordelen van lagere energiekosten en duurzaamheid waarderen. 
Offerte aanvragen

Binnen 24 uur reactie

SunPower Maxeon zonnepanelen - Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Officieel partner van SunPower zonnepanelen

Wij bij SolarPro Nederland zijn officieel partner van SunPower. SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen en werd opgericht in 1985. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de meest betrouwbare aanbieders op het gebied van zonnepanelen.

De voordelen van SunPower zonnepanelen

 • Doorgaans 35% meer opbrengst
 • Ondervinden nauwelijks problemen
 • Duurzaam geproduceerd volgens de nieuwste technologieën
 • Luxe uitstraling

SunPower biedt 40 jaar garantie

U ontvangt bij SunPower Maxeon zonnepanelen 40 jaar garantie op:

 • Het product
 • Het vermogen
 • De service

Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

 • Officieel SunPower partner: wij werken met SunPower zonnepanelen voor de beste kwaliteit en rendement
 • Jarenlange garantie: u ontvangt maar liefst 40 jaar garantie op uw zonnepanelen, het vermogen en op de service
 • Super scherpe prijzen: bij ons ontvangt u een zeer scherpe aanbieding op SunPower zonnepanelen
 • Nederlandstalige monteurs: onze monteurs spreken uitstekend Nederlands, wel zo handig in de communicatie
 • Uw offerte binnen 1 werkdag: na het inventariseren van uw wensen ontvangt u binnen 1 werkdag een passende offerte
SunPower Maxeon zonnepanelen - Waarom kiezen voor SolarPro Nederland?

"Heel fijn en net bedrijf. Communicatie en installatie verliepen vlekkeloos. Zeker een aanrader!"

Lars van Ijzerdoorn uit Hendrik-Ido-Ambacht

Laat u adviseren voor uw aankoop

SolarPro Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van gehele zonnepaneel installaties inclusief omvormers en montage. Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro Nederland u graag over uw aankoop. Twijfelt u of de SunPower Maxeon de juiste zonnepanelen zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende type zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70.

Neem contact op

Binnen 24 uur reactie