SunPower X-Serie zonnepanelen

Offerte aanvragen

Beschrijving

Bent u al bekend met de zonnepanelen van SunPower® uit de X-serie, zoals de X21 335 BLK? Deze zonnepanelen uit het hoogste segment leveren huiseigenaren meer energie op. Ze leveren de hoogst beschikbare efficiëntie op de zonne-energiemarkt voor particuliere woningen. Wat de voordelen zijn? Het team van SolarPro licht het graag verder voor u toe.

De vijf voordelen van SunPower® X-serie zonnepanelen

Niet alleen bespaart u behoorlijk op uw energiefactuur, de zonnepanelen van de SunPower X-serie mogen ook zeker gezien worden! Deze voordelen en meer van de SunPower X21 335 BLK en andere panelen uit de serie, lichten wij graag verder voor u toe:

  • Meer energie uit minder oppervlak

De SunPower® X serie zonnepanelen leveren 38% meer vermogen per paneel. Dit betekent dat u meer vermogen kunt generen op een kleiner oppervlak, met minder panelen. Zo kunt u de panelen op de zonnigste delen van uw dak plaatsen.

  • Meer elektriciteit

De SunPower® panelen in de X-serie, zoals de X21 335 BLK, hebben meer vermogen dan conventionele panelen. Gedurende de eerste 25 jaar zetten ze meer zonlicht om in elektriciteit en produceren ze 70% meer energie per vierkante meter.

  • Meer flexibiliteit

Omdat de SunPower® X-serie zonnepanelen voor woningen meer elektriciteit uit een klein oppervlak genereren, kunt u uw energieproductie later eenvoudig uitbreiden door meer panelen aan het extra dakoppervlak toe te voegen.

  • Meer gemoedsrust

De panelen bieden meer gegarandeerd vermogen. Wij bieden als enige in de sector 25 jaar garantie op het paneel zelf, de prestaties en de service. Omdat de zonnecellen van SunPower® op een solide koperen onderlaag zijn aangebracht, leveren ze een ongeëvenaarde betrouwbaarheid gedurende de levensduur van uw zonne-energiesysteem.

  • Aantrekkelijker

De panelen zijn beschikbaar in SunPower® Signature Black, voor elegantie en verfijning op uw dak. Dankzij de hoogwaardige esthetiek van deze panelen, die zijn vervaardigd met behulp van volledig zwarte zonnecellen en anti-reflecterend glas om spiegeling te verminderen, zijn de panelen geschikt voor een verscheidenheid van architectonische stijlen.

Installeer de SunPower® X serie zonepanelen op uw dak

Als ervaren leverancier van zonnepanelen, adviseert SolarPro u graag over uw aankoop. Twijfelt u of de SunPower X-Serie de juiste zonnepanelen zijn voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de verschillende types zonnepanelen? We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70