SunPower P-serie zonnepanelen

Offerte aanvragen

Beschrijving

Zonnepanelen in de SunPower® P-serie zijn ontwikkeld om consistente prestaties en een uitstekende meerwaarde te leveren aan klanten binnen het bedrijfsleven, de overheid en energiecentrales. Dankzij het unieke ontwerp produceren de panelen meer energie dan conventionele commerciële panelen bij aanwezigheid van schaduw, afzetting en vuil. Dit betekent meer energie gedurende de levensduur van het systeem. SunPower gebruikt bij de productie van de P-serie zonnepanelen beproefde modulematerialen, waaronder een inkapselfolie die PID voorkomt en de zonnecellen beschermt tegen achteruitgang veroorzaakt door vocht.

De 4 grote voordelen van SunPower P-serie zonnepanelen

  • Meer energie: De modules in de Performance-serie leveren meer energie dan conventionele panelen dankzij de hogere prestaties bij schaduwwerking tussen rijen. De unieke parallelle circuitplaatsing beperkt het energieverlies tot de delen waarop schaduw valt, terwijl het energieverlies op conventionele panelen veel groter is dan alleen die schaduwvlakken.
  • Betrouwbaarder: Het robuuste dakpansgewijze ontwerp vervangt gesoldeerde koperen ribben door flexibele verbindingen. Deze leveren een superieure duurzaamheid op bij thermische uitzetting en inkrimping. Kleinere zonnecellen vervoeren 1/6 van de stroom zodat ze 50% koeler blijven bij gedeeltelijke schaduw. Hierdoor hebben de panelen een langere levensduur.
  • Meer vermogen: Het ontwerp van de P-serie minimaliseert de witruimte tussen de zonnecellen, maakt korte metten met reflecterende metaallijnen op de cellen en verlaagt de elektrische weerstand tussen de cellen. Dit leidt tot een hogere efficiëntie vergeleken met conventionele panelen voor commerciële toepassingen.
  • Meer gemoedsrust: De zonnepanelen zijn getest volgens SunPower’s strenge kwaliteitsnormen en worden ondersteund door de beste energie-, product- en onderhoudsgarantie in de sector.

Bespaar met de SunPower P-serie zonnepanelen

Wilt u als overheidsinstelling, energiecentrale of ondernemer profiteren van de efficiënte zonnepanelen uit de P-serie? 

Een ervaren energieadviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70