SolarEdge Driefasige Omvormer

Offerte aanvragen

Beschrijving

Enphase M215 Micro-omvormer

Heeft u de voordelen al ervaren van de Enphase M215 micro omvormer die u vindt bij SolarPro? Deze slimme omvormer is onmisbaar als u zonnepanelen heeft. Dankzij deze omvormer bespaart u extra energie en zo dus ook geld. Bovendien werken uw zonnepanelen een stuk betrouwbaarder met de Enphase m215 omvormer.

Betrouwbaar besparen met een Enphase M215 micro omvormer

Zonder omvormer stoppen al uw zonnepanelen met werken wanneer er ook maar één stuk het begeeft. Dat is een zonde en verspilling van geld en energie. Met een betrouwbare Enphase M215 omvormer onder elk zonnepaneel blijven de andere zonnepanelen gewoon werken als er één stukgaat. Ook wanneer er vuil of schaduw op een deel van de zonnepanelen valt, blijven de overige zonnepanelen optimaal werken.

Kies uit een van de 3 Enphase micro omvormers voor een hogere energieproductie

Kiest u voor een micro omvormer van Enphase? Dan heeft u de keuze uit 3 soorten, namelijk de Enphase M215, M250-60 en de M250-72. De M215 is de basis voor alle 230/400V-systemen. Net als alle andere micro-omvormers van de vierde generatie, levert deze omvormer een hogere productie, een hogere efficiëntie en robuustere kwaliteitsnormen dan elk ander product verkrijgbaar op de markt.

Maak een afspraak en ontdek de meest efficiënte omvormer voor uw zonnepanelen

Omdat elk gebouw anders is, is het belangrijk om een passende omvormer te installeren. 

Een ervaren energieadviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via het contactformulier of op het nummer 06 43 53 94 70