Bevestiging

EfficiËnte zonnetechnologie

Schuine daken

Schuine daken zijn een van de meest voorkomende daken in België. Daarom is het zeer belangrijk dat tijdens de ontwikkeling van een montagesysteem het montagegemak, snelheid en flexibiliteit aandachtig mee worden genomen. Er bestaan namelijk diverse schuine daken, waarvoor bij ieder dak andere vereisten nodig zijn voor een goede bevestiging. Het assortiment van SolarPro is divers en doordacht en onze systemen zijn geschikt voor verschillende daken. Hierbij kunt u denken aan felsnaaddaken, pannendaken, golfplaatdaken en staaldaken. Uiteraard ontvangt u voor uw dak de juiste en veilige dakbevestiging.

Offerte aanvragen

Velden

Zonnepanelen zijn uitermate geschikt voor in een open veld. Naast veel vierkante meters biedt een open veld immers ook alle ruimte om solar installaties in de meest gunstige positie ten opzichte van de zon te plaatsen. De veldsystemen van Van der Valk zijn flexibel en laten zich gemakkelijk aan iedere ruimte aanpassen. Met gebruik van schroefpalen, betonpoeren, rampalen of ballast heeft u altijd de juiste fundatie voor uw situatie.

Unieke eigenschappen per vrijlandopstelling

De veldsystemen, aangeboden door SolarPro, hebben de volgende overeenkomstige eigenschappen:

 • Klemsysteem in portrait configuratie
 • Eenvoudige montage
 • Elke tilthoek is mogelijk
 • De systemen zijn beschikbaar in korte of lange rijen, afhankelijk van de locatie
 • Ook als kit verkrijgbaar

Unieke eigenschappen per veldsysteem

Naast dat de zonnepanelen in het veld meerdere gemeenschappelijke eigenschappen hebben, hebben de systemen ook unieke eigenschapen. Wij lichten ze graag verder voor u toe:

ValkField – Single Row

 • Biedt ruimte aan één rij panelen
 • Beperkte windbelasting door geringe hoogte
 • Ideaal bij kleine oppervlakten of waar hoogtebepalingen van kracht zijn
 • Maximaal montagegemak door minimaal aantal componenten

ValkField – Double Row

 • Biedt ruimte aan twee rijen panelen boven elkaar
 • Geschikt voor middelgrote tot grote projecten
 • Zeer sterke onderconstructie

De zonnepanelen zijn geschikt voor ieder type veld

Een groot voordeel aan de ValkField – Single Row en de ValkField – Double Row is dat beide geschikt zijn voor elk type ondergrond. Afhankelijk van een de ondergrond vindt de fundatie plaats m.b.t. schroefpalen, betonpoeren, rampalen of met ballast in de vorm van betonstroken. Maximale stabiliteit staat hierbij voor op.

Offerte aanvragen

Platte daken

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak van (utiliteits)gebouwen is een logische ontwikkeling. Het dak biedt immers gratis ruimte en is vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. Kies daarom voor zonnepanelen van SolarPro, met een ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen ontzorgen wij u van A tot Z bij het plaatsen en onderhouden van efficiënte zonnepanelen.

Bespaar op uw energiekosten met zonnepanelen op een plat dak

Of u nu de eigenaar bent van een bedrijfspand of een woning met een plat dak, met de zonnepanelen van SolarPro bespaart u zo efficiënt mogelijk op de energiekosten. De Solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor een plat dak zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Het gamma van SolarPro voor platte daken blinkt uit in efficiëntie en montagegemak. Met de drie zuidgeoriënteerde basissystemen die wij leveren realiseert u voor ieder plat dak een optimale dakbenutting en maximale energieopbrengst.

Offerte aanvragen

Specials

Niet voor niets kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van zonnepanelen. Wij bieden namelijk een gevarieerd gamma aan producten van topmerken. Kent u de producten van Van der Valk Solar Systems al? Dit aanbod bestaat uit solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden en systemen voor bijzondere toepassingen. U kunt hierbij denken aan kassen, water en gevels. Ontdek snel de systemen die een rendabele benutting vormen voor grote oppervlakten, een verfraaiend effect hebben én bijdragen aan een duurzaam imago.